Logo Vannes

Presqu'Ile koekjesfabriek

SARZEAU

    Commerces alimentaires

    Een klein, bewaard gebleven paradijs in het hart van de Golf van Morbihan, het schiereiland Rhuys herbergt vele schatten om te ontdekken, te bezoeken ... en te proeven! Een kleine gastronomische stop in Sarzeau is de gelegenheid om de heerlijke Bretonse specialiteiten van de Biscuiterie de la Presqu'île te proeven. Verse palets, Bretonse taart, Kouign-amann, maar ook mini-meringues met rode vruchten of zoute boterkaramel ... Een echte instelling in Sarzeau, de Biscuiterie de la presqu'île hecht de vlag van zoete smaken met een smaak uit kindertijd. Hier wordt alles zelfgemaakt, in de pure Bretonse traditie, tot groot genoegen van de smaakpapillen. In een gezellige en warme sfeer nodigt het kleine familiebedrijf fijnproevers uit om de handen uit de mouwen te steken door bij te wonen hoe de beroemde Kouign-Amann wordt gemaakt, gemaakt met extra fijne verse boter. De kers op de taart: jong en oud kunnen deze iconische Bretonse dessert en vele andere heerlijke specialiteiten, ter plaatse bereid, proeven.

    Wij adviseren u ook elke dag in onze werkplaatswinkel aan de haven van Crouesty.
    7 Quai des Voiliers in Arzon.
    Het hele jaar geopend.






    Tarieven

    Betaalwijzen

    Kenmerken

    Gesproken talen

    Diensten/uitrusting

    services

    • Producteurs locaux

    equipement

    • Parking

    autres

    • Par temps de pluie
    • Visite de producteur

    Openingstijden

    • Van 01 januari 2024 tot 31 december 2024
    • Van 01 januari 2025 tot 31 december 2025