Cidrerie Nicol - Brasserie Vénète's SURZUR Bekijk diashow Deel op Facebook Deel op Twitter Home » detail » Cidrerie Nicol – Brasserie Vénète’s Commerces alimentaires Familie cidermaker, opgericht in 1928, al drie generaties lang, met respect voor traditie en knowhow: productie van ambachtelijke Bretonse cider met kurk (rauw, fruitig en zoet), gepasteuriseerd appelsap, de prestigieuze cider “Royal Guillevic” met het stempel “Red label”. Bedrijf gevestigd in Surzur (56) aan de poorten van het schiereiland Rhuys en de Golf van Morbihan, gespecialiseerd op het gebied van appeldranken en sinds enkele maanden in de productie van bier. Tegenwoordig produceren Didier en Jean-Michel NICOL cider en appelsap die lokaal, maar ook steeds meer in Frankrijk en internationaal worden erkend. Met 14 hectare boomgaarden, waarvan er vier een rood label hebben, oogst en koopt het ciderhuis appels van lokale variëteiten. In 2018 verwerkte het bijna 1.000 ton appels. Als KMO met 8 medewerkers onderscheidde het zich door het aanbieden van een authentieke cider gemaakt van puur vers appelsap zonder hittebehandeling. De ciders verzamelen regelmatig prijzen in nationale en regionale wedstrijden. Het hele jaar geopend. Gesloten op zon- en feestdagen. Lees verder Afsluiten Kenmerken Gesproken talen Etiketten Toerisme & Invaliditeit Tourisme & Handicap : boutique accessible. Diensten/uitrusting services Producteurs locaux equipement Accès handicapés autres Visite de producteur Accessible T&H Openingstijden Van 01 januari 2024 tot 31 december 2024