Logo Vannes

Crêperie Les Pieds dans l'Plat

SARZEAU

    Crêperies

    Restaurant van pannenkoeken bereid met lokale producten van het land en de zee.

    Biologisch Sarzeau-meel.
    Suggesties van de chef-kok afhankelijk van het seizoen.
    Schaduwrijk terras onder kiwi's aan de achterkant.

    Geopend het hele jaar door.
    In juli en augustus gesloten op zondagavond en maandag.
    Buiten het seizoen: gesloten op zondag en maandag.
    38 zitplaatsen binnen. 10/38 zitplaatsen op het terras.
    Reserveren wordt aanbevolen tijdens het zomerseizoen.


    Tarieven

    Betaalwijzen

    Kenmerken

    Gesproken talen

    Etiketten

    Guide du Routard

    Diensten/uitrusting

    services

    equipement

    • Accès handicapés

    autres

    • Couvert 38
    • Couvert en terrasse 38
    • Plat sans gluten

    Openingstijden

    • Van 01 januari 2024 tot 31 december 2024
    • Van 01 januari 2025 tot 31 december 2025