Logo Vannes

Restaurant Le Roscanvec

VANNES

    Cuisine gastronomique

    In het decor van een voormalig herenhuis uit de 15e eeuw verwelkomt Le Roscanvec u in het hart van de oude stad, op een steenworp afstand van de haven van Vannes.

    Atypisch Bretons gastronomisch restaurant, Le Roscanvec combineert subtiel professionele uitmuntendheid met sprankeling, zowel in de keuken als in de eetkamer.
    In een warme, lichte en ontspannen sfeer biedt Thierry Seychelles en zijn team u een gastronomische keuken die traditie en moderniteit combineert.
    Leerling van Georges Paineau, Thierry Seychelles heeft ook gewerkt met Alain Passard, Pierre Gagnaire, Alain Ducasse, Patrice Caillault en de broers Pourcel in Shanghai.
    "Mijn keuken is het resultaat van een reis, een persoonlijkheid en een terroir. De lessen van meesters als de Bretons Georges Paineau en Alain Passard waren een openbaring. Ze hebben me de discipline en technieken bijgebracht die nodig zijn voor de basis van een gastronomische keuken. Kom en ontdek mijn universum."
    Het hele jaar door geopend.
    Gesloten op zondag en maandag.
    Menu's vanaf €40.





    Tarieven

    Betaalwijzen

    Kenmerken

    Gesproken talen

    Etiketten

    Guide du Routard Gault Millau Tables et saveurs de Bretagne Pudlowski

    Toerisme & Invaliditeit

    Tourisme & Handicap : restaurant accessible avec toilettes adaptées.

    Diensten/uitrusting

    services

    equipement

    • Accès handicapés

    confort

    • Wifi

    autres

    • Couvert 50
    • Couvert en terrasse 50
    • Plat sans gluten
    • Accessible T&H

    Openingstijden

    • Van 01 januari 2024 tot 31 december 2024